Telefon: 05 662 55 60
Livade 7, 6310 Izola

Polfinalno tekmovanje v Akrobatiki

V ponedeljek, 26. 11. 2018, smo se udeležili državnega polfinala v akrobatiki v športni dvorani na OŠ Dušana Bordona v Kopru. Mlajše deklice v zasedbi Elis Stupar, Tiana Brčina, Anja Zornada, Pika Vuk in Eva Kavčič so opozorile nase, osvojile prvo mesto in napovedale preboj med najboljše tri ekipe v Sloveniji. Med posameznicami sta tretje mesto osvojili Pika Vuk in Anja Zornada. Med mlajšimi deklicami se je odlično odrezala tudi druga ekipa šole (Staša Šmitran, Urška Božič, Gaja Pavlica, Hana Poropat, Melani Močnik).

Ekipa naših najmlajših, ki so jo sestavljale Karla Matekovič, Maša Pižent, Maša Majerle Jurkovič, Ema Akrapovič, Sofija Šmitran in Maja Perič so nas razveselile z delitvijo drugega mesta.

Šolo je zastopala tudi ekipa fantov in sicer najmlajši dečki , Alen Tito Vadnov, Jan Kaučič, Rok Pižent in Dane Kljun, ki so stopili na najvišjo stopničko. Dane Kljun je med posamezniki dosegel najboljši rezultat, družbo mu je delal Rok Pižent na tretjem mestu.

Iskrene čestitke športnicam in športnikom ter mentorici Staši Jug in Ani Škrbina, ki uspešno vodita gimnastični krožek na šoli. Ob tem velja omeniti, da nekatera dekleta pridno in vztrajno trenirajo v obalnih gimnastičnih klubih.

Fantje in dekleta pridno vadijo naprej, saj jih čaka tekmovanje na mali prožni ponjavi v mesecu februarju.

Srečno!

Športni aktiv

Prejšnji

Comments are closed.
Skip to content