Telefon: 05 662 55 60
Livade 7, 6310 Izola

Jesenska dekoracija in tehniški dan

Tako izgleda naša letošnja jesenska dekoracija na šoli. Pripravili smo jo na Tehniškem dnevu v oktobru, z 8. in 9. razredi.

Posebna pohvala gre učiteljici Janji Prelec in skupini učenk, ki so ustvarile čudovite dekoracije panojev. Poleg dekoracije panojev smo pod mentorstvom likovne pedagoginje Ingrid Knez, izdelali še “ZELENO” sliko in Gospo Jesen.

Nekateri učenci so izdelovali zastavice s katerimi smo obeležili občinski praznik, postavili smo jih na šolsko peš pot, nekaj pa razobesili na šolski balkon. Pripravili smo tudi razstavo izdelkov na panoje, kakor tudi razobesili uokvirjene slike v avli in večnamenskem prostoru (Suzana Pušnik). Izpeljali smo še kiparsko delavnico in poslikavo notranje strani betonske protihrupne ograje.

Za jesensko cvetočo ureditev korit je poskrbela učiteljica Nataša Škof z njeno skupino vrtnarjev, našemu hišniku pa so fantje pomagali pri čistemu in urejenemu šolskemu okolišu, skupina devetošolcev pod vodstvom učiteljic Maje Ceglar in Monike Ivančič pa je poskrbela tudi za ureditev tribun pred šolo, potrebna je bila njihova barvna osvežitev. Skratka olepšali smo si naše prostore in okolico šole. Radi smo v lepem in urejenem okolju.

Pa še nekaj fotografij, da vidite kako je pri nas.

Ingrid Knez

Comments are closed.
Skip to content