Telefon: 05 662 55 60
Livade 7, 6310 Izola

Darujte 0,3% dohodnine učencem OŠ Livade Izola

Pozdravljeni starši in skrbniki,

zahvalili bi se vam radi za vse vaše prispevke in pomoč, ki ste jo v vseh teh letih namenili šolskemu skladu in tako omogočili njegovo delovanje.
Z letošnjim letom je vsem nam na voljo še ena možnost, s katero lahko prispevamo sredstva za Šolski sklad v obliki donacije dela svoje dohodnine v višini 0,3 %. V kolikor ta del dohodnine ne namenite nikomur, gre državi, kar bi bilo škoda, glede na to, da imamo možnost prispevati tudi na ta način.
Da bi to lahko čim hitreje in lažje izvedli, vam pošiljamo navodila, kako nameniti del dohodnine za Šolski sklad. To lahko storite na tri načine:

  1. Izpolnite OBRAZEC, ki ga prilagamo in ga pošljete na naslov: Finančni urad Koper, Piranska cesta 2, 6000 Koper. PRIPOROČAMO, DA OBRAZEC ODDATE NAJKASNEJE DO 16. 12. 2022, da bo pravočasno evidentiran.
    ALI
  2. Izpolnite OBRAZEC, Vaš otrok ga odda razredničarki najkasneje do srede, 30. 11. 2022, in obrazec na FURS posreduje šola.
    ALI
  3. Obrazec oddate elektronsko preko portala e-davki. Postopek je sledeč: prijavite se v portalu e davki, kliknete oddaja novega dokumenta, izberete zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacijo, vpišete davčno številko šole 17796989 in odstotek 0,3 % in vlogo oddate, NAJKASNEJE DO 24. 12. 2022.
    https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/openportal/CommonPages/Opdynp/PageD.aspx?category=namenitev_dela_dohodnine_fo

Ne pozabite preostalih 0,7 % donirati še drugim upravičencem, ki jih najdete na seznamu upravičencev za donacije deleža dohodnine:
http://pisrs.si/Pis.web/npb/2022-01-2923-p1.pdf
V kolikor imate še kakšna vprašanja ali imate pri izpolnjevanju oz. oddaji obrazca težave, naj vas to ne odvrne od dobrega namena. Lahko nas pokličete na telefon 05/662 55 60 in vam bomo pomagali.
Za vse vaše donacije se vam že vnaprej zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo. Povabite k donaciji tudi preostale družinske člane in prijatelje.
Skupaj zmoremo več.

Upravni odbor Šolskega sklada OŠ Livade Izola

Comments are closed.
Skip to content