Telefon: 05 662 55 60
Livade 7, 6310 Izola

Z malo športne sreče bi…

S poslovilnimi beseda šoferja Klavdija… SREČNO, so naši nogometaši odšli proti dvorani Bonifika. Petek, 27. 1. 2023, je napovedoval pestro in atraktivno dogajanje na področnem tekmovanju iz nogometa. Žreb je določil potek tekmovanja. Uvodno tekmo so naši fantje začeli zelo zadržano, povedli kmalu z golom kapetana Andreja Pečarja in držali nasprotnike iz Hrpelj večinoma na njihovi polovici. Le redki so bili preboji učencev iz Hrpelj na našo stran, vendar pa so izkoristili te redke priložnosti in povedli z 2:1 in s tem tudi prvič zmagali. Z malo športne sreče bi… Naša ekipa je pokazala boljšo igro, vendar štejejo le zadetki. Naše fante je grabila jeza, Hrpeljčani pa so bili presenečeni sami nad sabo. Ta trend so ohranili do konca tekmovanja, nikomur ni bilo jasno, kako jim uspeva. Skrivnost so bili dobra obramba ter redki, učinkoviti preboji, ki so uspavali nasprotnikovo obrambo. Ob koncu so osvojili drugo mesto in se uvrstili v četrtfinale.
Jeza po prvi tekmi je popeljala naše do zmage na Dutovljami. Golmana Luka Sedmak in Aljaž Smoje sta imela sicer polne roke dela, vendar so Andrej Pečar, Jan Macolič, Alen Tito Vadnov in Marc V. Mohorčič našli luknjo na poti v gol nasprotnikov. Vid Reščič je bil utrdba, ki ni prepustil poti dolgim žogam na našo stran in je vztrajno vračal žoge našemu napadu.
Čez celotno tekmovanje so prevlado nad vsemi ekipami kazali fantje OŠ Koper in na koncu zmagali. Edini, ki so Koprčanom dali gol so bili naši fantje.
Zadnja tekma je bila že naporna za našo ekipo in ekipo Hrastovelj. Tekme so si sledile brez predaha in poklon fantom, ki so s tako intenzivnostjo odigrali štiri zaporedne tekme z 10 minutami na polčas. Jasno je bilo, da bo potrebna zmaga, če želijo domov prinesti pokal in medalje za tretje mesto. In to jim je tudi uspelo.
Hvala trenerju Dejanu Pečarju, ki je bdel nad našo ekipo.

Čestitke in HVALA za dobro in srčno igro ter zastopanje naše šole!

Aktiv športa

Comments are closed.
Skip to content