Telefon: 05 662 55 60
Livade 7, 6310 Izola

Planinski krožek OŠ Livade vabi na prvi spoznavni pohod – Mesečev zaliv

KDAJ?: V soboto, 30. 9. 2023, ob 10:00. Pohod bomo končali ob 14.30 na štartnem mestu.

KJE?: Dobimo se v parku Pietro Coppo. Tisti dan bo na Lonki potekala predstavitev izolskih športnih društev ter se bo predstavilo tudi naše planinsko društvo in vaši otroci bodo del te predstavitve, Verjetno bomo nekaj zapeli in kako planinsko veščino pokazali.

KAM?: Po predstavitvi bomo prehodili večini že zelo znano, ne pretežko pot od Izole do Mesečevega zaliva, z vmesnimi postanki za spoznavne igrice in malico. Ker je temperatura morja še poletna, temperatura zraka prav tako in z vašimi otroki bova kar 2 vaditeljici plavanja, zato vabim otroke, da vzamejo s seboj potrebščine za en plavalni postanek v Mesečevem zalivu.

KAJ POTREBUJEM ZA POHOD?: Pohodniške čevlje ali superge z neravnim podplatom, vremenu primerna športna oblačila v več plasteh in kapo s šiltom za zaščito od sonca.

Brez nahrbtnika tudi ne bo šlo. Vanj naj otrok pod vašim skrbnim očesom spravi: rezervno majico (če se na pohodu spoti), vsaj 1 liter vode (priporočljivo v dveh, treh manjših flaškah), sendvič, sadje in železno rezervo (suho sadje, oreščki, energijska ploščica, čokolada).


Se vam veselim!
Lep planinski pozdrav, učiteljica Ana.

Comments are closed.
Skip to content