Telefon: 05 662 55 60
Livade 7, 6310 Izola

V petek, 10.11.2023, se je v športni dvorani na Kraški 1 odvijalo šolsko rokometno občinsko prvenstvo za starejše učenke in učence.

Prav med slednjimi so bili naši fantje po zelo izenačeni tekmi za dva gola prekratki proti OŠ Vojke Šmuc in izgubili z 9:7. Martin Matič in Jakob Peršolja sta še najbolj tresla nasprotnikovo mrežo. Erik Metlika je ubranil marsikateri strel na naš gol in vse je kazalo, da se bo izšlo. Morda kdaj drugič.

Dekleta so imela proti enakemu nasprotniku bistveno težje delo, saj je aktualna ekipa Vojke Šmuc lani osvojila srebro na državnem šolskem prvenstvu v rokometu. Navkljub očitni premoči se naše učenke niso predale in lovile zaostanek, a na koncu so le izgubile z 12:8.

Za fante so igrali: Martin Likon Matič, Jakob Peršolja, Petar Rudić, Jan Peršolja, Aylan Jagurdžija, Blaž Medvešček, Ubejd Rama in vratar Erik Metlika.

Ekipo deklet je vodila Gaja Pucer, na golu sta branili Vida Slama in Venesa Alibabić. Ekipo so sestavljale še Urška Božič, Maja Mikolić, Kaja Patarić, Mija Ivković, Valentina Slama, Maja Perič, Nadija Nadarević, Lara Babič in Iris Džamastagić.

Zahvale gredo tudi našemu bivšemu učencu Andreju Slami, ki je taktično usmerjal in bodril obe ekipi.

Bravo naši!


Aktiv športa

Comments are closed.
Skip to content