Telefon: 05 662 55 60
Livade 7, 6310 Izola

DRŽAVNO TEKMOVANJE V AKROBATIKI – padale so desetke

Finale v akrobatiki

V torek,  12. 12. 2023, smo se udeležili državnega finala v akrobatiki v športni dvorani OŠ Koper. Zgodbo so dekleta začela pisati na polfinalni tekmi, kjer so mlajše deklice debitantke Ela Jereb, Manja Trčelj, Maša Eva Veznaver ter stalne tekmovalke Maša Jurkovič, Alja Poropat in Lara Bonin zasedle 5. mesto. Kot posameznica je Maša Jurkovič zasedla odlično 2. mesto (s čestitkami sodnika za desetko). Žal se Maša finalne tekme zaradi klubski obveznosti ni mogla udeležiti. Zmagovalni oder so si na polfinalu med starejšimi deklicami razdelile ekipe OŠ Koper, Livade in Dušana Bordona. Tokrat smo imeli na tekmovanju tudi najmlajšo deklico Mio Škrbina, ki je skočila na sam vrh.

Ekipa starejših učenk: Špela Valenčič, Ina Jerman, Anja Zornada, Gaja Cetinski in Ema Akrapović je tudi na finalni tekmi prepričala sodnika. Padle so kar tri desetke, vse ostale visoke ocene pa so zadostovale, da so kljub močni konkurenci zasedle 2. mesto. Na finalni tekmi je tudi med posameznicami  tik pod vrh stopila Anja Zornada.

Nekatere devetošolke lahko tako zelo zadovoljne in ponosne zaključijo z osnovnošolsko akrobatiko.

Iskrene čestitke našim akrobatkam!!!

Srečno!                                                                                                                                          Športni aktiv

Comments are closed.
Skip to content