Telefon: 05 662 55 60
Livade 7, 6310 Izola

Na Osnovi šoli Livade smo bili na delovno soboto, 11. 5. 2019, prav zares marljivi, saj smo izvedli že drugo letošnjo akcijo zbiranja starega papirja in urejali okolico šole. Predvsem pa smo s športnim dnevom poskrbeli za svoje zdravje, kondicijo in dobro počutje.

Naši učenci od 1. do 9. razreda so se udeležili različnih daljših pohodov po izolskem zaledju (od Belvederja, pa vse do Male Seve) in tako na sončen dan krepili zdrav duh v zdravem telesu. Ob tem so občudovali naravne lepote našega okoliša, se urili v orientaciji ter uživali v dobri in veseli družbi.

Urejanje šolske okolice pa je bila kar zahtevna naloga, saj si zares želimo, da bi bilo naše šolsko dvorišče čim bolj zeleno, varno in čisto. Pridne roke so tako prizadevno pometale, sadile, zalivale, čistile in obrezovale. Na pomoč so nam pri težjih delih priskočili tudi pevci iz moškega pevskega zbora Delfin Izola, za kar smo jim zelo hvaležni.

Pohvaliti pa velja tudi naše pridne zbiralce starega papirja – naši učenci, njihovi starši in učitelji so tokrat nabrali kar 8209 kg. V tem šolskem letu je kazalec na tehtnici presegel 20 ton, kar je za nas velik uspeh in dokaz, da skupaj zmoremo veliko. Vsem pridnim zbiralcem, njihovim staršem in pobudnikom akcije se iskreno zahvaljujemo.

Dan je ob tako pestrem urniku, a sproščenem ozračju še prehitro minil. Veseli nas, da nas pri različnim akcijah ljudje iz naše okolice podpirajo in se jih udeležujejo. Vsake pomoči in sodelovanja smo veseli in upamo, da bo temu tako tudi v prihodnje.

Comments are closed.
Skip to content