Telefon: 05 662 55 60
Livade 7, 6310 Izola

Zaključek zbiralne akcije papirja

Spoštovani!

Še enkrat se v imenu tima Zdrave šole, ki ga sestavljamo učiteljice podaljšanega bivanja, zahvaljujem za aktivno sodelovanje pri zbiralni akciji papirja v soboto, 10. 5. 2019. Rezultati so znova več kot odlični.

Na prvem mestu sem neizmerno hvaležna učencem, ki so pomagali ob kontejnerju, v njem ter okrog njega in že od zgodnjih jutranjih ur peli budnico meni in hišniku ter pripomogli, da je vse teklo tako, kot mora.

Hvala učencem in učiteljicam, ki so po napornem več kot 4-urnem pohodu vseeno prišli pomagat stehtat in preložit v kontejner kupe papirja, za katere je prvi postavi zmanjkalo rok in energije. Še en dokaz, da pomoč vedno pride v pravi čas  To so učiteljice Jug, Krivičič, Praprotnik z učenci. Če sem koga pozabila, naj mi ne zameri, ker je perspektiva iz kontejnerja precej zožena 😉

Hvala staršem, starim staršem, tetam, stricem, bratom, sestram, sosedom in vsem ostalim, ki ste tako ali drugače prispevali k tokratnem skupnem seštevku zbranih kilogramov starega papirja.

Hvala učiteljem, ki ste vestno in srčno motivirali svoje učence v ta nevsakdanji in popolnoma nesebičen human podvig. Veliko papirja je zbranega, nekaj gozda je začasno rešenega, šolski sklad pa si je opomogel za nekaj denarja, ki ga bo po najboljših močeh razdelil tistim, ki so ga resnično potrebni oz. bo prispeval k izvajanju dodatnih dejavnosti na naši šoli.

Hvala tudi 4. b razredu in njihovi razredničarki, ki so zbrali največ papirja, poleg tega pa so se v korist proračuna šolskega sklada tudi odločili odpovedati nagradi, ki je bila namenjena zmagovalnemu razredu. Lahko ste ponosni nase in na to zelo nesebično in srčno dejanje!

Do naslednje zbiralne akcije vas lepo pozdravljam.
Učiteljica Ana Lončar in tim Zdrave šole

Comments are closed.
Skip to content