Telefon: 05 662 55 60
Livade 7, 6310 Izola

Vzgoja za internet – spletni seminar za starše otrok od 1. do 6. razreda

Safe.si bo 20. oktobra ob 18. uri pripravil 60 minutni spletni seminar na temo varne uporabe interneta za starše otrok od 1. do 6. razreda. Sodelovala bosta Safe.si predavatelja Tjaša Jerman Kuželički in dr. Benjamin Lesjak.

Na spletnem seminarju »Vzgoja za internet« želijo izpostaviti nekatere vidike in vplive uporabe novih tehnologij za potrebe pouka na daljavo, ki so pomembni za starše otrok od 1. do 6. razreda.

Predavatelja se bosta dotaknila tudi drugih aktualnih tem: predstavila bosta nasvete za lažje shajanje z internetom – kako se lahko z ustrezno zaščito in ustreznim vedenjem izognete spletnim tveganjem, spoznali boste nekaj vzgojnih prijemov, ki jih lahko tudi sami uporabite v povezavi z otrokovo uporabo računalnika in drugih sodobnih tehnologij …

Predavatelja bosta spregovorila tudi o neprimernih in škodljivih objavah, skrbi za zasebnost (tako lastno kot zasebnost drugih), uporabi programov za filtriranje vsebin in sledenje otrokom, prekomerni rabi tehnologije in medvrstniškem nasilju na spletu.

Dogodek je brezplačen, zaradi lažje organizacije spletnega predavanja je potrebna predhodna prijava.

Povezavo do prenosa v živo boste po prijavi prejeli dan dogodkom.

Comments are closed.
Skip to content