Telefon: 05 662 55 60
Livade 7, 6310 Izola

Obvestilo za prijavo na prevzem kosil v času pouka na daljavo od 1.4. do 9.4.2021

V času epidemije Covid19 in ukrepa zaprtja šole, šola na podlagi sklepa ministrstva omogoča delitev in prevzem toplih obrokov za učence.

Topli obroki se transportirajo iz OŠ Vojke Šmuc po vseh veljavnih standardih in postopkih. Vključno s poostrenim higienskim režimom in ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa (razkuževanje, nošenje mask, razdalja).

Obroke se porcionira v nepovratno embalažo iz PP, primerno za toplo hrano. Kruh se zavije v papir. Posamezni obrok je pakiran v nepovratno vrečko. Obroki z dietno prehrano so posebej označeni.

Postopki razdeljevanja obrokov:

  1. Porcioniranje obrokov v nepovratno embalažo za osebni prevzem poteka med 12.00 in 14.00 uro. V kuhinji se porcije pripravljajo sproti ter oddajajo na izdajno mesto.

Izdajno mesto je pred vhodom v kuhinjo , označeno je z razdaljo, označbami in obveznim razkuževanjem rok. Obroke prevzamejo učenci ali starši po predhodnem naročilu. Pomočnica kuharice skrbi za upoštevanje ukrepov in evidenco izdaje.

  1. Delavci šole lahko obdržijo lastno embalažo, ki se pred vnosom v kuhinjo razkuži.

Starše obveščamo, da lahko prijavijo otroka na prevzem kosil do jutri, srede, 31.3.2021 do 11. ure v tajništvo po telefonu na št. : 05 662 55 63 ali na mail: prehrana@oslivade.si

Comments are closed.
Skip to content