Telefon: 05 662 55 60
Livade 7, 6310 Izola

Dobrodelni praznični bazar

V ponedeljek, 5. 12. 2022, na dan dobrodelnosti, je na Osnovni šoli Livade Izola potekal tradicionalni dobrodelni praznični bazar. Gre za vsakoletno dobrodelno prireditev, s katero na šoli vstopamo v praznični adventni čas, ko se po trgih in ulicah naših mest prižigajo lučke in se radi družimo z znanci in prijatelji ob čaju in piškotih. Polepšati praznike in hkrati celo šolsko leto je vodilo našega novoletnega bazarja.
Učenci so se na to dobrodelno prireditev pripravljali kar nekaj časa. V okviru organiziranih dni, krožkov in rednega pouka so pod vodstvom učiteljev in mentorjev marljivo ustvarjali in pripravljali izdelke ter jih ponudili na stojnicah in se hkrati preizkusili v svojih prodajalskih spretnostih. Pripravili so veliko lepih, praktičnih in zanimivih pozornosti, s katerimi lahko polepšamo praznične dni sebi ali komu drugemu in s prispevki zbrali kar 1719€ sredstev za šolski sklad. Dogajanje na bazarju so popestrile še novoletne delavnice, kjer so lahko obiskovalci preizkusili svoje spretnosti in ustvarjalnost. Da je bilo pri nas ta dan res praznično, so že na začetku poskrbeli s pevskim nastopom naši prvošolčki, ki so navdušili vse prisotne.
Ponosni in veseli smo, da se nam je na bazarju pridružilo veliko število staršev in drugih obiskovalcev. S svojim vsakoletnim obiskom, dobro voljo, prijetnim kramljanjem na šolskih hodnikih in iskreno željo pomagati drugim, naredite naše novoletno srečanje še toliko lepše in uspešnejše. Tako je poplačan ves trud, ki ga na šoli vlagamo v pripravo dogodka, za kar se zahvaljujem vsem učencem, učiteljem, staršem in drugim delavcem šole, ki so pri tem po svojih močeh sodelovali.
V imenu sodelavcev in učencev se vsem obiskovalcem novoletnega bazarja iskreno zahvaljujem za obisk, podporo in darežljivost.

Prijeten praznični december in vse dobro v letu, ki prihaja.

Predsednica UO Šolskega sklada OŠ Livade Izola
Biserka Grabar

Comments are closed.
Skip to content