Telefon: 05 662 55 60
Livade 7, 6310 Izola

Nočni božično-novoletni pohod – 19.12.2022

Planinsko društvo Izola vabi otroke na Nočni božično–novoletni pohod, v ponedeljek, 19. decembra 2022.

Dobimo se ob 16.20 na parkirišču pri trgovini Hofer v Izoli. Od tam se bomo odpravili čez hrib mimo oljčnikov in vinogradov proti Kopru. Po poti se bomo posladkali in skušali odkriti skriti zaklad. Naš cilj bo Caprisov čarobni studio pri Taverni oz. pri drsališču v Kopru.
Pridružili se bomo Caprisovi dobrodelni akciji Hladilnik toplega srca, v okviru katere se zbirajo dobrine za socialno ogrožene družine. Zaželeno je, da vsak od pohodnikov s seboj prinese eno dobrino za v Hladilnik toplega srca. Sprejemajo nepokvarljiva živila, kot so: sladke dobrote za otroke, testenine, riž, moka, olje, sladkor, kava, čaj … ter izdelke za osebno nego, kot so šamponi, geli, zobne paste, ščetke, milo in podobno…

Končali bomo okoli 19.30. Otroke pridite iskat v Hlavatyjev park zahodno od Tržnice Koper.

Kakšno opremo potrebujemo? Pohodniške čevlje ali superge z neravnim podplatom in topla športna oblačila v več plasteh, kapo, rokavice, lučko (lahko je ročna ali za na glavo), pelerino ali dežnik v primeru slabega vremena. V nahrbtniku naj bo še pijača (vsaj 0,5l vode ali čaja) in nekaj za v Hladilnik toplega srca.

Prijavite otroka najkasneje do sobote, 17.12., na ana.loncar@oslivade.si. Zapišite ime in priimek, razred in vašo kontaktno številko.

Lep pozdrav,
Ana Lončar

Comments are closed.
Skip to content