Telefon: 05 662 55 60
Livade 7, 6310 Izola

Poročilo o izjemnih dosežkih učenca Matije Frančeskija

Matija, učenec 9. b razreda na OŠ Livade Izola, letos zaključuje osnovnošolsko obvezo z odličjem. Svoje talente je vzgajal z zanimanjem in vztrajnostjo, ki odlikuje najboljše. Poleg zanimanja za matematično znanje je svoje zanimanje usmeril še v programiranje.

V 8. razredu se je prostovoljno vključil v šolo programiranja, ki jo izvaja ZAVOD ZA RAČUNALNIŠKO IZOBRAŽEVANJE LJUBLJANA. Šolo je obiskoval skozi celoten 8. in 9. razred. Tam je izpopolnil svoje znanje programiranja in se naučil programske jezike, kot je C, C++, python…

Njegova predanost in strast do programiranja sta mu omogočili, da je dosegel zavidljive rezultate na tekmovanjih iz tega področja. Na tekmovanjih iz računalniškega programiranja je vedno izstopal in pokazal izjemno znanje in sposobnosti reševanja problemov.

Matija ima poseben talent za razmišljanje izven okvirov tradicionalnih metod. Rad uporablja svoj način razmišljanja, kar mu omogoča ustvarjalno in inovativno pristopanje k reševanju problemov. Ta pristop mu je prinesel uspeh ne le na tekmovanjih, temveč tudi pri vsakodnevnih šolskih nalogah.

Svojo šolo je zastopal na državni ravni, kjer je s svojimi rezultati in predstavitvami prispeval k prepoznavnosti in ugledu šole.

Matija je izjemen učenec, ki s svojo strastjo do programiranja in inovativnim pristopom k učenju dosega številne uspehe. Njegova sposobnost razmišljanja izven ustaljenih okvirjev in njegovi dosežki na tekmovanjih so pravi ponos za našo šolo.

Prepričani smo, da bo še naprej navdihoval svoje sošolce in učitelje ter dosegal velike uspehe tudi v prihodnje.

Želimo mu uspešno nadaljevanje svoje življenjske poti.

Iskrene čestitke

Učiteljica in razredničarka
Tina Mijot

Učitelji Oš Livade Izola

Comments are closed.
Skip to content