Telefon: 05 662 55 60
Livade 7, 6310 Izola

Obalno posamično osnovnošolsko šahovsko prvenstvo

V soboto, 9. 12. 2017, je na OŠ Koper potekalo Obalno posamično osnovnošolsko šahovsko prvenstvo. Na prvenstvu so tekmovali mladi šahisti in šahistke iz osnovnih šol obalne regije. Tekmovali so v treh starostnih kategorijah. Pohvaliti velja vse šahiste in šahistke naše šole. Razlike med tekmovalci se vsako leto zmanjšujejo zato je vselej napeto. Posebej pa je potrebno izpostaviti in čestitati dobitnikom medalj iz OŠ Livade Izola. Urša Persič iz 8. b razreda in Rafael Cencič sta osvojila prvo mesto in zlato medaljo med starejšimi dekleti in starejšimi fanti do 15 let. Prav tako sta v ostalih kategorijah prva mesta osvojili Diti Kljun in Anja Zornada. Vsekakor si pohvale zaslužijo tudi ostali dobitniki medalj, Tobija Cencič, Julija Jajalo in Eva Puzić za drugo mesto in Rebeka Vitasović za tretje mesto v svoji kategoriji.

Še enkrat čestitke vsem tekmovalcem za pogum in seveda izvrstne rezultate.Še enkrat čestitke vsem tekmovalcem za pogum in seveda izvrstne rezultate.

Trije prvouvrščeni iz kategorije starejših fantov in deklet (Urša, Julija ter Rafael in Tobija) so se uvrstili na državno prvenstvo.

Še enkrat čestitke vsem nastopajočim, še posebej pa dobitnikoma medalj.Še enkrat čestitke vsem nastopajočim, še posebej pa dobitnikoma medalj.

Dušan Gabrijel

Comments are closed.
Skip to content